Media

Orange Nanotech in het nieuws.

terug naar overzicht

mei 12, 2016

Orange Nano introduceert Piggy Proof

author:

Orange Nano

Orange Nanotech introduceert het nieuwe merk Piggy Proof®.
We hebben met Piggy Proof® een nieuwe generatie reinigings- en beschermingsproducten voor schoenen, textiel en meubels uitgevonden. Ons concept is gebaseerd op het meest recente wetenschappelijke inzicht op het gebied van natuurlijke beschermende moleculen.

Behandelde spullen worden vocht-, vuil- en vetafstotend, nare luchtjes verdwijnen en reiniging vindt voortaan op moleculair niveau plaats. En verrassend duurzaam: Piggy Proof® protectors zijn geurloos, op waterbasis, niet brandbaar, niet giftig en vrij van PFOA, PFOS en drijfgassen.

Ons varkentje symboliseert de overwinning van wetenschap op evolutie. Met Piggy Proof® blijft zelfs het wildste varkentje smetteloos en schoon na een uitzinnige mudrace. Daarom hebben we ons product Piggy Proof® genoemd. We behandelen al onze varkentjes met liefde en respect, Piggy Proof® wordt niet op dieren getest.

Piigy Proof Beeldmerk DEF

 

De belangrijkste producten op een rij:

Premium Protectors
Piggy Proof® Premium Protectors zijn ’s werelds meest geavanceerde beschermingsproducten voor schoenen, textiel en meubels. De formules op basis van nanotechnologie vormen een onzichtbare, duurzame en ademende beschermlaag die vocht, vuil en olie extreem afstoten. Er is een Protector voor Absorberende materialen en Suède en een Protector voor Leer.

Cleaners
Piggy Proof® heeft dé ultieme schoonmaakmiddelen ontwikkeld voor de reiniging van schoenen, textiel en meubels. Deep Clean Solution zorgt voor een poriëndiepe reiniging van absorberende materialen, Snow Bright Sponge® verwijdert in een handomdraai vuil, vlekken en krassen van rubber en (kunst) leer.

Perfume
Piggy Proof® Active Perfume verfrist schoenen en textiel snel, efficiënt en gedurende lange tijd. Het verfijnde parfum heeft een prettige geur, verwijdert nare geuren en vermindert de aanhechting van geurvormende bacteriën waardoor ongewenste geurvorming wordt geremd.

Waar te koop?
Piggy Proof® is per direct verkrijgbaar via de webshop op www.piggyproof.com

cover1
terug naar overzicht